Jag lever!

Oj.. ja jag vet inte vad jag ska tycka. När jag gick in i tentasalen var jag så nervös att jag fick för mig att jag hade glömt bort allt. Det hade jag ju inte men lite panik där fick jag allt. Nu till hur det gick. Ja alltså jag tror att jag liger på gränsen mellan att klara det resp. inte klara det. Och det tippar antagligen åt ena eller andra hållet beroende på hur hårda föreläsarna är med bedömningen. Det kom oväntat många frågor om saker som jag inte hade pluggat på. Små små detaljer dessutom. Detaljer har jag pluggat in men på andra ställen. Visst är det ju så att de inte kan ta med alla områden på en tenta som täcker hela MCB-kursen men man kan väl säga att jag hade smått otur.
 
I tre veckor framåt har jag ju faktiskt klarat tentan och sen får vi se om det blir omtenta eller inte. Jag hann inte prata med någon annan om hur det gick men nu känner jag att jag vill lägga den bakom mig. Eller det har jag redan gjort. Drog direkt till gymmet och körde ett stenhårt axel och arm-pass vilket känns nått otroligt. Kan bara tänka mig träningsvärken imorgon. Efter det gick jag och handlade och traskade hem. Det tar nog en tjugo minuter att gå om man går i lagom takt. Extra motion :D
 
Tentan är över och tentaplugget lika så. Jag klappar mig själv på axeln och säger bra jobbat!
 

Postat av: Anonym

Bra jobbat. Du har lärt dig massor MBC som du har nytta hela ditt långa läkarliv, oavsett om du klarade tentan eller inte.

Svar: Ja jag ser det så också! Och det är ju hela idén med att utbilda sig, att lära för livet.
Alice

2013-01-09 @ 16:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: