Läkarstudent eller försöksdjur?

Hemma för en blixtvisit för att duscha, byta om och äta och sedan direkt åka till scouterna. Tom som skulle ha börjat jobba idag låg och spydde hela natten så jag bara bönar och ber att jag inte skall få skiten jag med. Jag vet att oddsen är emot mig men jag kan ju försöka kämpa emot så gott det går i varje fall.

I skolan hade vi en tvåtimmarsföreläsning och sen labb. Vi labbar nog varannan vecka under denna kursen och vi har utsatts för båda det ena och det andra. Visst är det harmlösa labbar vi gör men det ser allt rätt skrämmande ut med elektroder kopplade på huvudet med kablar in i maskiner och datorer. Man vet lite halvt vad man gör och ibland så blir det fel. Det är ju tur att vi testar detta på varandra först och att det än är långt kvar tillo examen!
Efter skolan åkte jag och gymmade men det gick väl inte sådär super på min lilla lilla lunch så sprang lite grann, gjorde lite rygg och mage samt rodd om det nu intresserar någon. Så vrålhungrig när jag kom hem har jag nu slängt i mig ett paket snabbnudlar, skrivit detta inlägget och motat bort en hungrig katt samtidigt. En helt ny sorts multitasking!
Måste bara avslöja också att jag tillsammans med min fantastiskt kunniga lillebror jobbar på en ny bloggdesign som kommer blåsa er av stolen. Stay tuned alltså.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: