Intervju och 4-årsdag

Nyss hemkommen från intervjun på äldreboendet och det gick jättebra. Sålänga mitt belastningsregister ser fint ut så är jag väälkommen dit så nu sitter jag med världens dilemma. De var inte säkra på om de kunde erbjuda mig mer än ett vikariat och det kan ligga på allt mellan 50-80 %. Lönen låg på tio kronor/timmen mindre än jordgubbsförsäljningens men ob-tillägg var generöst (inget ob på finnerödja). Jordgubbsförsäljningsjobbet låg också det på 80% ungefär (more or less) så nu vet jag inte alls vad jag ska välja. Får se på lördag om jag får jobbet på finnerödja och sen är det bara att välja. Ska ta mig en ordentlig funderare D:
 
Gjorde mig en underbar smoothie för att belöna mig själv över att faktiskt lyckats få ett jobb åtminstone och den blev helt fantastiskt god. Gjord på kiwi och banan denna gången.

Som många av er kanske vet/sett på facebook så har ju även jag och Tom vår årsdag idag. Nu har vi varit tillsammans i FYRA hela år. Det är helt galet vad de åren gått snabbt. Han är så fin min pojk och trots att vi haft det lite kärvigt med ekonomin det senaste så har vi ändå lyckats stötta varandra. Ser fram emot många år till med massa kramar och litervis med kärlek. Älskar dig Tom min prins<3
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: