Nollningen, flytten och allt därimellan

Ojoj.. jag har inte dött.. jag lovar. Jag skrattar nästan lite åt mig själv när jag ser tillbaka och faktiskt trodde att jag mitt uppe i flytt och nollning skulle hinna med att blogga. Nä inte har det ju blivit bättre av att min dator nu tagit sig sin sista suck (denna datorn är lånad av min pappa). Men nu när jag sitter i lägenheten och har lite tid över innan jag ska åka iväg på föreläsning så skall jag ta allt från början. Hmm let's see...

Måndag - Upprop på Läkarprogrammet Ht 2012, Göteborgs Universitet
Ställer typ miljarder klockor, plus informerar pappa, för att absoluuuut inte försova mig. Det gjorde jag som tur var inte heller.. sov väl antagligen inte så mycket överhuvudtaget på natten. Fjärilar i magen hör liksom till!! Får skjuts av tompa in till sahlgrenska ocg guuuud vad jag var nervös när klockan tickade på och jag insåg att jag inte riktigt hade någon pejl på alls vart vi skulle. Kommer slutligen fram till huvudentren och måste typ småspringa genom den milslånga korridoren ända bort till Ivan Östholm (en sal ja). "Uppropet" hade redan börjat och jag ställde mig längst bak med en drös andra. Puuh.. lättnad. Till skillnad från många andra så visste jag om att det uppropet som nu väntade var fejk. Konstiga namn ropades upp, någon blev arresterad.. skall kanske inte avslöja för mycket men jag som visste om det tyckte det var sjukt roligt. Det som kanske inte var lika skoj var att jag insåg att TRE av "nollorna" vi träffat på fadderbjudningen egentligen var faddrar.. Grrrr på er -.- xD

Efter en fin liten sång från de kära T2orna så var det riktigt upprop och folk såg nog lagom förvirrade ut haha.. väldigt roligt ändå. Under dagen följde maaaaassa ny info om allt som man kundes tänkas behöva och vi fick även träffa Columna, vår nollningskommité (hur det nu stavas :S). Ett sjukt härligt gäng förresten.

Efter dag fylld med diverse saker var det stadsvandring i våra nollegrupper där vi fick göra massa uppdrag på stan, bl.a. nolledans ^^ och det hela avslutades med middag på Villan (vårt fina kårhus), spex och sen en pubrunda till andralång. Mysigt och ytterst trevigt.

Kan säga att man var rätt slut där när man kom hem mitt i natten, hehe.

Tisdag
Föreläsningar om hälsa och genus, etik, mänskliga rättigheter och läkarprogrammet i backspegeln (vilket var en mycket intressant föreläsning där vi fick ställa alla möjliga frågor till ett gäng nyutexaminerade läkare).
På kvällen var det fadderbjudning och eftersom vi hade tema djungel i vår grupp passade det ju utmärkt med en middag med sång, dans och gott sällskap uppe på en takterass på medicinareberget. Sjukt god mat var det faktiskt och folk drog sen vidare till villan (jag åkte dock hem, sista bussen ni vet ;) -.- )

Onsdag
Fortsatt lite halvflummiga föreläsningar. Det som gjorde en mest rött var nog istället alla nya människor man ständigt såg och hälsade på. Trevligt såklart, men utmattande. På kvällen var det spexkväll, som jag valde att skippa för liiiite mer sömn än jag fått de senaste dygnen ;)

Torsdag
HLR-time.. Ja a la gymnasiet fick vi åter igen rädda livet på stackars mini Ann men även lära oss lite nya saker om luftvägsstopp och defribilering vilket var rätt bra. Introduktion till TYK fick vi också vilka är iprincip praktikdagar vi kommer genomföra (tidig yrkeskontakt) integrerat under terminen, typ en gång i månaden, de första fyra terminerna.

Kontiki-kväll var det på kvällen med utsökt grillbuffé. Dock var jag vid dehär laget så sjukt trött så jag satt mest i en soffa och tjötade och hade det mysigt :)

Fredag
Ytterligare blablabla-föreläsningar om diverse saker som är skittråkigt att skriva om på en blogg hehe. På kvällen var det dock intropub på villan med öl för 20 spänn och vin för 25 typ. Underbara studentpriser alltså (Y) Mycket trevligt det med!
 
Lördag - Söndag
Upp tidigt för att åka ut till VRÅNGÖ 2012. En fantastisk tripp med lekar lekar lekar.. (även namnlek med 70 pers!!!!!) och sittning på kvällen. Där spexades det och efter den var slut så var det dags för bastu och havsbad. Inget som jag hakade på då jag var förkyld men jag vet inte om jag tyckte att det iskalla vattnetr såg så inbjudande ut höhö!!

Vi gick och la oss sent som man skall göra på sådana här tillställningar och åkte sen hem på söndagen och jag fick äääääntligen pusta ut lite efter en intensiv första vecka.

Jäklar vad långt det blev ^^ Ja nu måste jag tyvärr gå men kika in snart igen så ska jag berätta om senaste veckan också, om flytten och om mitt andra läkarbesök hos allergologen ^^ Wohoooo cliffhanger

Puss puss

Postat av: Din bästa sitta-bredvid-person-i-klassen

Bööö! Inte visste jag att du också hade en blogg. Sköööj! ;-)

Svar: Tänk för att det har jag ;) Inte så särskilt vacker dock ^^
Alice

2012-09-11 @ 18:46:19
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: