Vårdbiträde, check!

Waaaaaaaaaaah!! Jag är så hiiiiimla glad! Var på arbetsintervju idag. Nervös som sjutton var jag när jag satt och väntade men träffade en jätteskön snubbe som visst var vice enhetschef, som alltså kommer vikariera som enhetschef i sommar så.. ja där fick jag träffa chefen ^^ Försökte vara så trevlig som möjligt och lyssna noga och det verkade inte ens som om han tvekade på att anställa mig. Så ja nu är sommarjobbet fixat. Han ville till och med att jag skulle jobba innan sommarn. Har ju så mycket i skolan så jag sa att det kanske inte funkar så bra men är ju ledig på påsk så han sa att han skulle kontakta planerarna så att de kunde ge mig ett introschema. De första tre dagarna går man nämligen bredvid för att få in rutiner innan man skall gå hem själv till folk :S Så ringer telefonen när jag sitter här hemma framför datorn och de har redan planerat in mig :D Dessa tre intro-dagar ligger nu fredag-söndag på påskhelgen och sen jobbar jag påskveckan :D Hur kul och skitläskigt som helst.

Kommer jobba i Lindome tillsammans me omvårdnads teamet här och ha ett antal vårdtagare helt på mitt ansvar. Asså detta är ju helt sjukt. "Chefen" sa även att jag ändå skulle fundera om jag vill vicka några timmar innan sommarn och om jag inte har så mycket att göra så e det ju klart att jag kan det :D Dock blev man ju lite skraj när vi gick igenom frågor på intervjun som: Du kommer hem till en vårdtagare som du hittar avliden, vad gör du? :S haha. Usch och fy.. det är tur att det finns väl utarbetade rutiner för sånt så att man känner att man har nått att lute sig tillbaka på :)
Nu ska jag använda min återvunna energi åt att plugga lite grann.. sen blir det väl lite cupcakes också skulle jag tro ;)
Haha vilka sötingar!! Förhoppningsvis får jag en och annan såhär härlig vårdtagare att ta hand om ;D


Postat av: felicia

Åh vad roligt! Grattis till sommarjobbet! :)

2012-03-20 @ 17:28:38
URL: http://tarvligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: