ÄNTLIGEN STUDENT!

Det är över! Jag är officiellt föralltid klar med gymnasiet och allt vad betyg och läxor heter. Slut med 8 ämnen i veckan och lärare med G till alla-vision. Att jag dessutom tog mig igenom naturvetenskapsliga linjen på Donnergymnasiet med 22,5 (mvg i allt och ful merit) gör inte känslan av frihet sämre. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Jag har verkligen slutit för att komma hit och nu har jag fått betalt för mödan. Om en månad kan jag dessutom logga in på antagning.nu för att se om jag kommer in på GU läkarprogrammet ht 2012. Som det ser ut nu så har jag goda chanser om man tittar på statistiken från intagningen från de tidigare åren. Nu är det bara att vänta alltså.

Studentdagen var heeeeeelt underbar! Gick upp klockan fem för att göra mig iordning och sen skjutsade pappa mig till R där vi hade champagnefrukost med hela klassen. Väääldigt mysigt får jag säga. Senar det av till skolan där det var fotografering, rektorns tal, mösspåtagning, mys med klassen, mösskrivning och studentlunch med härliga framträdanden bl.a. från klassen som var riktigt grymma. Sambatåg ner till kajen med trummor och blås och sen fick vi åka med båten till röda sten. Där sprang vi ut som första klass till proper education eftersom att vi givetvis vann donner-OS :D
Flakåkning runt stan skrikandes som galningar väntade sedan med avslutning vid götaplatsen där min morbror hämtade upp mig med motorcykeln. Första gången jag åkte motorcykel men definitivt inte sista. Så himla kul var det! Hemma väntade studentmottagning så det stod härliga till. Är så himla glad för alla som kom och delade min stora dag med mig och är också taksam för alla presenter och blommor jag fick. Vi hade sammanlagt 82 st besökare under mottagningen och jag är mäkta imponerad över mamma som lyckades fixa mat och dryck till alla. Älskar verkligen min familj! mot kvällen fick jag och T skjuts in till stan av J till studentfesten på Park Lane som även den var väääldigt rolig. Jag var dock rätt trött och sliten och hade dessutom feber i bagaget så att dagen tillslut var över var ändå rätt skönt. Dagen efter sov jag iprincip bort ;) stort tack till min fina klass för dessa tre åren!

Givetvis finns bilder från hela spektaklet och jag lägger väl upp dem så fort jag har tid. Flest bilder hittar ni dock på FB, ni som är vänner med mig där. Just nu sitter jag dock på bussen på väg hem från T. Hann träffa C en liten stund och satt och tjötade lite vilket var trevligt. Imorgon börjar jag jobba och på lördag drar jag iväg med mina härliga scouter på sommarläger i en vecka. Ska bli väldigt roligt!

Nu är det nog dags att avsluta ett väldigt långt, sammanfattande inlägg ;) ha det bra så länge så hörs vi snart igen. SOMMARLOOOOOV!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: