The next step

Jag gjorde det! Jag tog mig in på läkarlinjen och kan från och med i höst legitimt kalla mig för läkarstudent :D ni anar inte hur nervös jag var i torsdags. Jag jobbade och när klockan slog 13 var jag mitt uppe i ett besök hos en pratglad tant som gjorde att jag inte kunde se resultatet förrän kvart i två. Kroppen skakade av nervositet och jag förökte komma in på den överbelastade sidan vilket jag tillslut, efter 8 försök eller nått, gjorde. ANTAGEN stod det med stora bokstäver och jag var tvungen att bokstavera just detta ord för att se så att jag verkligen läst rätt. Sen började jag gråta och skratta på samma gång. Jag har verkligen kämpat för detta sen slutet av nian och äntligen får jag lön för mödan. Hade varit så sjukt nervös kvällen innan att jag inte somnade förrän klockan två (osmart när man skall upp halv sex för att jobba) men d var inte bara antagningen som gjorde mig nervös. Vi var nämligen mitt inne i en budgivning på ännu en lägenhet, ja vi har bjudit på tre st innan denna fast blivit överbjudna, men denna gång var det bara vi och en spekulant till. Sent på torsdagskväll stod det klart, VI FICK LÄGENHETEN! Torsdagen den 12 juli i mitt hjärta <3 igår var vi inne på mäklarbyrån och skrev under kontrakt och diverse andra värdehandlingar och inflyttning sker den 3 september. Själv kan jag inte vara med då eftersom vi har upprop inför en kurs just den dagen som givevis är obligatoriskt så jag får skriva en fullmakt till min mamma att gå i mitt ställe, men så fort jag slutar skolan kommer jag rusa till mitt nya hem, var så säker ;)
Ett nytt kapitel börjar i mitt liv till hösten och känslan är helt magisk, läskig men magisk. Det värsta är bara att många nära vänner kommer att flytta iväg till olika ställen men jag hoppas hålla kontakten med så många som möjligt. Jag kommer säkerligen få en drös med nya vänner bland mina kursare också kan jag gissa ;) aaaaaaahhhhh helt sjukt är allt detta. Jag hoppas ni har överseende att bloggen från nu kommer att fyllas med myck flytta hemifrån-tankar och medicinstudenttjat men så är det helt enkelt.
Ja, och just nu ligger jag såklart hemma från jobbet och är sjuk.... Har jag otur är det alsfluss på gång men jag hoppas inte det är något som stör min födelsedagsfest nästa vecka. Ska försöka kurera mig så gott jag kan. Gör nog en kopp te strax faktiskt. Okej, mycket text.. Kanske dags att avsluta. Puuuuuss på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: