Årsresumé 2015

Det är dags att sammanfatta året som gått. Kan väl tycka att det är dags såhär på självaste nyårsafton. Tycker att året har gått hur snabbt som helst och helt galet att vi nu inväntar året då Vincent fyller 2 år. Jag har varken en bebis hemma eller kan kalla mig nybliven mamma längre vilket känns rätt konstigt. Bara mamma duger dock alldeles utmärkt för mig. Det finaste man någonsin kan vara helt klart! Då drar vi igång:
 
Januari
Kickade igång året med att fira nyår hemma hos Toms föräldrar och sedan bara dagar in på det nya året ställde vi till med stort kalas då min kära mamma fyllde 50. Temat var mustasch och festen blev fantastiskt lyckad. Vincent började så smått att smaka på riktig mat och fullkomligt totalratade gröt (som nu är en av hans absoluta favvisar haha). Fick även gå ut med lite tjejkompisar och dansa loss för första gången vilket var väldigt roligt såklart.
 
 
Februari
Den vitguldiga/blåsvarta klänningens månad. Vincent blev ett halvår och gjorde sin gungpremiär i det kalla februarivädret. De flesta av inläggen handlar om sömn (eller snarare bristen av det) vilket ju kanske inte är så förvånande när man har med en liten halvåring att göra. Vi uppgraderade oss däremot till stor bilbarnsstol och så åkte vi hela familjen och badade på Åby Simhall.
 
 
Mars
 
Jag överraskar Tom med barnfri spelkväll när han fyller år. Vi börjar gå till öppna förskolan här i närheten vilket snabbt blir mycket populärt både bland barn och mammor. Vincent gaddar sig (ja alltså får sina första tänder då) och jag landar en jobbintervju och anställning på ett äldreboende inför sommaren. När jag kikar tillbaks på bilderna ser det ändå ovanligt varmt ut för att vara mars så jag håller tummarna för att det blir detsamma nästa år!
 
 
April
April månad bjöd på lite gott och blandat. Vi firade både påsk i Bosared med min familj och i Stenungsund med Toms släkt. Jag fick äran att sitta barnvakt åt ljuvliga lilla Isabella, vi blev bjudna på grillpremiär hos mina föräldrar och så fick Tom och jag chansen att gå ut och äta middag på tu man hand vilket var sååå mysigt. Mycket grubblerier ägnade jag mig också åt eftersom min föräldraledighet började gå mot sitt slut. Hade jag bara vetat hur bra allt skulle gå redan då så hade jag sluppit all stress jag kände.
 
 
Maj
En mysig men hektisk månad. Jag har börjat plugga igen och vi bollar båda två skola med familjeliv och fritid. Hänger hemma hos mina föräldrar och i Bosared och Vincent vill gärna gågågå genom att hålla oss i händerna vilket han ju som ni vet fortsätter med enda fram tills han lär sig gå för egen maskin i juli *pust*
 
 
Juni
Sommaren infinner sig så sakteligen. Jag skriver en tenta som går kalasbra och sedan är det jobb som gäller för min del. Nu känner jag mig allt mer säker och klumpen jag tidigare haft när jag gått till jobbet försvinner. Toms lillasyster tar studenten vilket vi givetvis är med och firar. Vi firar midsommar tillsammans med våra vänner och så har vi överraskningskalas för min bror som fyller 20 år med släkt och vänner. Dessutom bjuder jag och Tom med lite vänner till Bosared där vi har det kalasbra med god mat och slappande och sen beställer vi vårt nya kök.
 
 
 
Juli
Jag är sjuk mitt i värmen vilket är sådär kul. Köksrenoveringen drar igång på allvar och vi flyttar hem till mina föräldrar för att bli kvar där hela sommaren. Jag ställer till med 22årsfest när jag fyller år och Vincent tar tillslut sina första steg för att sedan dratta på ändan. Till hejarop och applåder från både föräldrar, morbror och morföräldrar. Det är med mycket känslor som vi närmar oss månadskiftet med mycket tankar och tillbakablickar från förra året.
 
 
 
Augusti
Startar månaden med kalas för världens finaste lilla ettåring. Vi fick även komma på kalas till Onsala för att fira Isabella (och då avslöjade hon också att hon skulle bli storasyster). Det var även dags för inskolning som gick över all förväntan och så drog min skola igång igen på riktigt samtidigt som renoveringen fortsatte hemmavid.
 
 
September
Köket är nästintill klart och vi får äntligen flytta hem. Dagarna fylls av mycket plugg och jag oroar mig redan för hur tentan kommer att gå. Jag hjälper till med serveringen på min kusins bröllop och vi premiärar även på Liseberg.
 
 
 
Oktober
Tentar av anatomin och drar vidare till patologen. Åker iväg på kämpalek med scouterna och hänger både på landet och uppe i Stenungsund. Vi gillar att flänga omkring som ni märker xD I slutet av månaden blir det även ytterligare ett besök på Liseberg under halloweenhelgen och så förevigar vi lilla familjen framför kameran.
 
 
November
Vi vabbar varannan vecka hela hösten vilket ger mig mycket gostid med min lilla prins men desto mindre tid för plugget. Vi får vår nya säng levererad och även bilderna från vår fotografering som blev sååå fina. Mot slutet av månaden vankas både julmarknad och glöggpremiär.
 
 
December
Årets sista månad blir riktigt mysig. Julstämning med pynt och gran och dessutom firar vi att Tom fått förlängd provanställning på sitt jobb. Julen firas hemma hos Toms familj och idag skall vi åka iväg till Onsala för att skåla in det nya året.
 
 
Och där har vi det! Året 2015 sammanfattat i ett inlägg. Är ni sugna på att djupdyka i någon av månaderna hittar ni snabblänkar under rubriken Arkiv uppe i menyraden. Vill ni läsa förra årets sammanfattning hittar ni del ett HÄR och del två HÄR.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: