Årsresumé 2014 del 1

Januari
 
Gravid i vecka tolv firar jag och Tom in det nya året hemma hos våra vänner där vi går ut med graviditeten. "Detta är året som vi blir föräldrar!" var det enda jag kunde tänka och så skålade vi in nyåret (med alkoholfritt såklart) under smällande raketer i Stenungsunds hamn.
 
Jag har börjat fota min mage och skriver dolda inlägg på bloggen om graviditeten samtidigt som jag försöker låtsas som ingenting för er (svårt!!). Den 11e går jag ut med graviditeten på bloggen och får enormt fin respons från både vänner och okända. Är sååå glad och tacksam för det!
 
Klarar dessutom MCBtentan på fjärde försöket och så blir jag brunett igen efter ett halvår som blondin.
 
 
Februari
 
Jag serverar på 50årsfest, hänger med scouterna och badar men tar det annars ganska lugnt. Graviditeten är tung och jag blir tröttare och tröttare för varje vecka. Tillslut efter ett läkarbesök blir jag sjukskriven från skolan vilket är en enorm lättnad. Har inte alls orkat plugga utan mest sovit så den stundande tenta visste jag skulle gå åt skogen. Det är dessutom dags för ultraljud och vi får reda på att vi väntar en liten pojke (som vi båda gissat redan från början).
 
 
Mars

Inleder månaden med att fira Toms födelsedag och åker en vecka senare ner till Säteriet och myser tillsammans med tom, mamma och pappa samt min bästa vän och hennes familj. Nu är vi halvvägs igenom graviditeten. Trots att jag är sjukskriven går jag på en del lektioner och deltar även i praktiken vilket är lättare sagt än gjort. Är rätt så sliten efter en heldag på vårdcentralen!
 
Jag syr lite grejer inför bebbens ankomst och jag och Tom går på babybarnmässan och får med oss en hel del grejer hem. Vi har även 21årsfest för Tom och får träffa alla våra goa vänner.
 
 
April
 
Denna månaden flänger jag runt. Jag åker ner till Köpenhamn över dagen med Josefin och har en helt underbar dag trots höggravid och ryggont för Josefins del. Hänger även en del med Isabella och hennes goa dotter Alice. Vi åker bland annat och kollar på ny barnvagn åt henne och så har jag en liten fotosession med Alice ute i gräset.
 
På påsk är vi i Säteriet igen, denna gång med Toms familj och vi firar även Toms yngsta bror Kevins födelsedag. Dessutom hinner jag och Tom med en trip till Ullared för att göra den (ja nästan obligatoriska om man bor i närheten) stora bebishandlingen!
 
 
Maj
 
Åker iväg med konfirmanderna på läger och sover i våningsäng som höggravid (ja hur kom jag igenom det levande egentligen?? haha). Myser annars ganska mycket med familjen och vänner. Åker ner till Säteriet igen och gottar oss innan det är dags för konfirmationsavslutning. Vi åker dessutom och bunkrar upp med blöjor på Josefins jobb. (Om vi bara hade vetat hur snabbt de skulle gå åt ;P)
 
 
Juni
Sommaren är här och min älskade lillebror tar äntligen studenten. Preggot själv är nu toksvullen i värmen men lyckas ändå besöka scouterna på scoutlägret, gå på bröllop och gå på lillAlice 1årskalas. Midsommar firas tillsammans med vänner hemma hos Michaela och Jakob och vi sjunger alsång, spelar kubb och twister och grillar.
 
 
 
Sådär det var första halvåret det! Imorgon kan ni läsa om andra halvan av mitt 2014 :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: