Sista föreläsningen

Igår hade vi den absolut sista föreläsningen på hela läkarprogrammet!! Dagen till ära hade vi etikdag och pratade om svåra samtal man stöter på när det handlar om att skaffa (eller inte skaffa) barn. Det hela lättades upp en aning med att klassen försett sig med champagneglas och bubbel och föreläsningen avslutades med jubel och applåder. Det har varit mycket att fira i veckan och jag klagar verkligen inte!
 
 
Idag har jag självstudier och sitter uppe på kontoret med datorn och pluggar på hypocampus. För er som inte vet vad hypocampus är så är det en hemsida för läkarstudenter och nya läkare med material samlats från alla kurserna på läkarprogrammet där man kan läsa på och quiza sig själv inom olika områden. Många av skaparna har pluggat i Göteborg och därför så matchar innehållet på sidan ganska bra det vi lär oss under våra föreläsningar och just nu är jag bara så opepp på att sitta och ögna igenom massa föreläsningshandouts så då passar quiz på hypocampus mig mycket bättre.
 
Ni andra som pluggar (både läkarstudenter och andra), vad är era go to pluggtips när motivationen tryter? Vill ni läsa mina motivationstips hittar ni ett inlägg om det HÄR.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: