Semester!

Jadå, så var det äntligen dags för livets första sommarsemester. Att gå från att år efter år behöva jobba för att överleva medan alla andra går på efterlängtad ledighet till att nu kunna glassa runt hemma med full lön känns så bra. Det hela hade dock känts ännu bättre om det inte för det faktum att både jag och pojkarna två dagar in på semestern dragit på oss ännu en härlig sommarförkylning. Jag som var så extremt trött på den förra hann ju knappt bli frisk innan vi nu ligger här och snorar igen. Så otroligt tröttsamt! De få semesterplaner vi hade för veckan har vi fått ställa in. Barnen klättrar på väggarna hemma och bråkar konstant.. Snälla låt oss få bli friska nu så vi vågar oss ut igen och träffa folk och hitta på grejer.


Nästa vecka har vi bokat in vår traditionsenliga vecka i sommarstugan med våra vänner. Det är ju många dagar kvar tills dess så vi hinner nog bli friska tills dess och jag är ju mycket hellre sjuk denna veckan än nästa så att vi hade behövt ställa in allt. 

För att avsluta med något roligare så började i alla fall min semester med en superhärlig helg (innan snoret invaderade). Först ett dygn hos Josefin där vi tog en 4 timmar (!!) lång kajaktur (fikastund inräknad dock). Jag som aldrig paddlat kajak tidigare hade ställt in mig på att vi skulle kantra det första vi gjorde men vi höll oss faktiskt i båten under hela turen och det enda missöde som inträffade var två blåsor på vänstertummen som ett ivrigt paddlande orsakat. På söndagen sen hade vi en supermysig dag med familjen där vi åkte och badade, åt glass och avslutade med middag på Pinchos med våra vänner för att fira in sommarlovet för barnen. Mer av den varan och mindre av snorigheter tycker jag för resten av semestern nu! 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: