Nytt och spännande

I måndags var första dagen på labbet för min del. Var faktiskt rätt nervös på söndag kväll och låg och vred och vände på mig med en massa tankar i huvudet men det har verkligen gått jättebra och nervositeten var helt obefogad. Har haft riktigt tur och hamnat i en väldigt trevlig och gemytlig forskargrupp. Alla är trevliga och hjälpsamma och min magkänsla säger mig att jag nog kommer få en väldigt rolig termin där.
 
Jag har så smått kommit igång med mitt projekt. Det tar en bra stund att lära sig hitta i databaser och journalprogram som jag tidigare inte använt men det går framåt i alla fall, sakta men säkert. Det blir mycket dumma frågor så här i början men hittills har alla varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Är så taggad på att komma igång ordentligt och bli en aningen mer självständig och tycker att detta skall bli jätteroligt vilket är ganska så långt ifrån den förvirrade olustkänsla jag hade inför det hela för bara några månader sen.
 
 
Idag har vi haft projekplaneseminarie i skolan vilket innebär att vi i en mindre grupp fått opponera på varandras projektplaner. Ett tillfälle både för bra feedback gällande sin egen projektplan men också en möjlighet att få ta del av vad andra har för spännande projekt för sig nu i vår. En hel del skall ju bland annat åka utomlands för att bedriva olika former av projekt men även för oss som håller oss inom sveriges gränser varierar typen av projekt något enormt. Ser verkligen fram emot posterpresentationen i slutet av kursen när vi får se resultaten av alla dessa examensarbeten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: