Bära eller brista

Hade tänkt skriva och lägga upp veckans preggoinlägg men kände att jag istället behövde få ur mig lite kvällstankar så här dagen innan tentan. Helgen har varit helt uppslukad av plugg och stressen har framkallat både obehag och huvudvärk. Det känns som att jag för varje tenta som går blir mer och mer nervös men jag tror det har att göra med att man ju verkligen vet hur det känns att klara sig och man vill bara såååå gärna att allt jobb man lagt ner skall vara tillräckligt. Som alltid försöker jag intala mig själv att det inte är hela världen om det inte går vägen men jag vet ju också att en omtenta skulle innebära ännu mer från min redan ganska slitna hjärna och bäst skulle jag nog må om jag slapp den där himla omtentan. Bäst att inte ta ut något i förskott och helt enkelt se hur det går imorgon!
 
 
Tom gick en sväng till affären förut och var så snäll och tog emot min lilla tentasnacksbeställning. Det är superviktigt att fylla på med vätska och energi när man sitter och skriver så länge (6 timmar för min del) men det viktigaste av allt är nog ändå att grunda med en god natts sömn. Nu brukar ju mina nätter kanske inte vara fullt så goda som när jag inte är gravid men jag skall i alla fall ge det bra förutsättningar genom att lägga mig i tid och avsluta dagen med att lyssna på gravidpodd. Stort lycka till till er andra som också skriver tenta imorgon! Oavsett vad så är ni grymma hela högen och jag håller tummarna för att det går bra för oss alla!

Postat av: Anja

Hoppas det gick bra för dig! Jag tror att den lille i magen gav mig superkrafter just igår (för första gången.. hehe), och förlossningsfrågor är ju tacksamt för en gravid! :)

Svar: Njaee magkänslan är väl inte hundra! Var många i klassen som lämnade tentasalen frustrerade så gissningsvis är jag inte ensam om den känslan. Så skönt att få tentan gjord hur som helst och i ärlighetens namn så orkar jag inte riktigt bry mig. Det är så tydligt att mitt fokus ligger på nått helt annat just nu och då får det vara så! Den här tiden i mitt liv kommer aldrig tillbaks och då vill jag inte att den överskuggas av allt för mycket tentastress. Det får gå som det går och blir det omtenta så tar jag det. Idag skall jag vila huvudet!
Grymt jobbat och hoppas det gick bra för dig ;) Kram!
Alice Nerén

2018-01-09 @ 07:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: