Pluggbreak på balkongen

Vilket kanonväder det är ute idag, nästan lite försommarvarmt när vinden inte ligger på allt för mycket! Jag har dessvärre suttit inne större delen av dagen och pluggat missbruk och suicidologi för att då och då slänga ett suktande öga mot den klarblå himlen utanför fönstret.


Nu har jag dock tagit en kort rast och njuter för fulla muggar i solen ute på balkongen tillsammans med en liten kaka och en kopp te och försöker lapa i mig så mycket D-vitamin som möjligt. Jag har varit så sjukligt trött de senaste dagarna så jag tänker att lite solljus borde göra susen (hämmar utsöndring av sömnhormon bl.a.) och vem vet när det blir såhär fint nästa gång?!

Kombinationen julstrumpor och vårsol är helt klart att rekommendera ;)


Statisktiken på blogg.se har legat nere nu i nästan en vecka vilket verkligen är supertrist. Det är ju så himla roligt att logga in på bloggen och se hur ni bara blir fler och fler som kikar in här. Om ni vill så får ni gärna klicka på Gilla-knappen under inläggen så ser jag att ni läst och vad ni tycker mest om att läsa. 

Hoppas ni får en strålande dag!!


Postat av: Sjuksköterskestudenten

Ja, och nu när statistiken väl kommit gång så har man haft 0 besök de senaste dagarna (eller ja, pga att den inte kunnat samla in) vilket blir lite tråkigt. Speciellt då jag tydligen peakade på antal besökare dagen före den la ner (kanske också var en bugg? :D)

Hursom, härligt väder nu.. Bara sköna dagar framöver, i det stora hela iaf.

Svar: Ja det är ju verkligen supertrist!! Hur kan en sån viktig funktion helt plötsligt lägga av liksom??
Ääälskar vädret. Njuter så mycket jag bara av varje minut av klarblå himmel. Man mår ju bra ända in i själen av lite solljus!
Alvert

2017-04-04 @ 21:07:09
URL: http://blivandeanessk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: