Äntligen påskledig

Hallå från lugnet i Bosared! Vincent ligger uppe på övervåningen med mormor och vilar middag och själv har jag placerat mig i en fåtölj vid ett av fönsterna som vetter mot sjön. Stackars Tom fick migrän igår precis när vi skulle åka hit så han kommer hit lite senare tillsammans med min bror och mina kusiner.
 
 
Tentan igår gick nog ändå rätt bra. Det var några frågor som var lite konstiga som gör att jag känner mig lite osäker då det alldeles beror på hur de rättar dessa men efter att ha diskuterat tentan lite grann med Emelie efteråt så känns det bra. Nu kan jag ju ändå inte göra annat än att vänta de där 14 arbetsdagarna det tar att rätta tentan. Just nu njuter jag fullt ut av att vara 100% ledig innan neurologikursen drar igång på tisdag. Vincent är verkligen överlycklig här då han är omgiven av personer som kan ge honom uppmärksamhet och som han tycker extra mycket om samtidigt som det finns en massa spännande saker att leka med och platser att utforska. Himmelriket helt klart för en liten 2,5åring!
 
Nu vankas det alldeles strax lunch så jag skall gå upp och väcka min lille pojk! Ha en fortsatt underbar dag :)

Postat av: Sjuksköterskestudenten

Nog ser det bra härligt ut med barn ibland... Men, många verkar ju jobba på bra att befolka världen ändå. :D

Skönt med ledighet. ;)

2017-04-15 @ 22:38:54
URL: http://blivandeanessk.blogg.se
Postat av: blivandeanessk.blogg.se

Haha, känns som att det missades någon mening där ser jag. Jag ville komma till att jag inte planerade några barn, men att det ser trevligt ut ibland.. Och att andra producerar så många ändå så. :D

Svar: Haha ja barn är ju inte för alla men visst är de bra härliga ibland! Skulle själv inte byta ut föräldraskapet mot något ;) Hoppas du haft en härlig påsk hittills, kram!
Alice Valfridsson

2017-04-15 @ 22:54:19
URL: http://blivandeanessk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: