Titta tato

Idag trotsade vi sjukdom och begav oss ut i duggregnet för att.. titta på traktorer, såklart. Vincent är fortfarande ganska så krasslig men gick ändå i eftermiddags och hämtade sina skor i hallen för att demonstativt visa sin tröga mamma vad han ville. Lyckades både få till "tato"-tittande, vattenpölshoppande och så lite "gonga" på innergården. 
 
 
Hoppas verkligen att han blir piggare snart. Idag har matintaget bestått av gröt, 3 clementiner, 2 smörgåsrån, 7 köttbullar och en halv kanelbulle. Blir så otroligt orolig fast jag vet att det inte är någon fara egentligen att han äter mindre än vanligt. Som mamma känner man sig ändå misslyckad på något underligt sätt när man inte kan erbjuda mat som ens barn vill äta. Han har ju liksom inte lika mycket hull att ta av om man jämför honom med hans mamma (hehe). Usch, nä nu hoppas jag verkligen att han återgår till sitt gamla goa jag illa kvickt.

Postat av: Anonym

Oroa dig inre. Det där äter Sam en väldigt bra dag haha. Och hon lever och växer som han ska. Men såklart blir man orolig när någotbinte är som det brukar 😩

Svar: Ja det är ju klart. I vanliga fall äter Vincent nästan lika mycket som jag äter och det finns väldigt få saker han inte gillar. Nu får jag inte i honom någon riktig mat och det är väl det som känns jobbigt. Hoppas bara att det går över när han blir frisk.

Lille goe Sam då. Har han ärvt det från sin pappa tro? Har för mig att David var väldigt liten i maten när vi var mindre.
Alvert

2015-12-11 @ 08:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: