Stör inte mitt sovande barn

Något av det absolut värsta med att bo i lägenhet (särskilt med småbarn) är grannar som renoverar. Nu är jag fullt medveten om att vi själva renoverat i flera månader MEN vi stod inte och borrade i betongväggarna non stop i flera timmar(!) som är läget just nu.
 
Problemet som uppstår är nämligen att jag nu äääääntligen fått en stackars sjukling att somna i vad som verkar vara en borrfri stund, 1,5 timme senare än vad han brukar göra (ja han var fruktansvärt trött), och när som helst kommer borrandet dra igång igen och väcka honom vilket gör att jag resten av dagen kommer ha en övertrött, gnällig stackars ettåring att underhålla fram till läggdags ikväll.
 
Kan hända att jag är yttepytte gnällig själv nu på grund av detta i kombination med hunger och mensvärk vilket resulterat i att jag nu sitter vid datorn och käkar en chokladmuffins och tycker synd om mig själv. Livet är hårt ibland hörni ;) Skall ta en ipren och värma lite riktig mat så kanske vi kan vända denna skutan. Håller tummarna för att Vincent, med oddsen emot sig, sover hyffsat länge i alla fall så att jag kan få lite plugg gjort och han får sin välbehövda vila.
 
Man skall akta sig för arga småbarnsföräldrar. De är inte att leka med ska jag säga er! Mohaha!
 
Throwback till en liten sovande, nyfödd Vincent ute på premiärtur i barnvagnen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: