Restaurangbesök och Liseberg

Vilken härlig eftermiddag och kväll vi fick igår. Startade som sagt med att hämta lite kort i Frölunda och sedan åkte vi till Jensen's Bøfhus och åt middag. Att äta på restaurang med en krasslig ettåring gick faktiskt över all förväntan. Vincent satt lugnt på sin stol och ritade och när det inte var kul längre hade vi förberett både kex och clementin till honom som han kunde plocka med samt små bitar av vår mat. Det gick så bra att vi faktiskt kan tänka oss att göra det igen och det är väl ändå ett gott betyg?
 
 
Det är helt underbart lyxigt att få äta middag ute för en gångs skull och vi gick verkligen proppmätta där ifrån. Tog sedan bilen in mot stan och Liseberg där vi mötte upp våra vänner. Vi traskade runt lite bland alla stånd och dekorationer i duggregnet men hamnade tillslut inne på trebello där vi satt och pratade och skrattade ända tills det stängde med Vincent sovandes i vagnen. Allt according to plan vilket var fantastiskt. En så mysig och härlig start på helgen!
 
 
Resten av helgen har bara en sak inplanerad: Jag skall plugga. Ligger extremt mycket efter nu efter allt VABbande så denna helg försöker jag klämma in så mycket pluggtid det bara går. Något kul hittar vi väl säkert på men jag måste få känna att jag får undanstökat en del grejer nu så jag kan möta nästa vecka med lite mindre panik. Hoppas ni får en trevlig lördag!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: