Kinkig med maten?

Idag bjöds det på pannkakor till middag i casa Alvert. Tänkte att det skulle gå hem hos lillen, men icke. Han åt bara en ynka liten pankis innan det blev matvägran och pannkaksbitar flög kors och tvärs över matbordet.
 
Det är så konstigt att se Vincent, som annars är väldigt matglad, så här kinkig när det kommer till mat nu när han är sjuk. Det finns inte mycket han vill äta och man blir ganska så frustrerad när man stått och lagat mat och han inte vill äta. Det som funkar bäst just nu är smörgåsrån med smör så det trycker jag i honom när tillfälle ges. Inte mycket till näring där men förhoppningsvis är han snart på bättringsvägen och blir sitt gamla, matglada jag. Har ni "gamla" rutinerade mammor något tips?
 
 
Tänkte passa på att visa er vår nya bokhyla vi köpte på IKEA i helgen. Blev en vit, smal BILLY som inte alls känns så klumpig och stor som en vanlig bokhylla hade gjort och trots det så går det in en hel del i den. Har börjat så smått att fylla på från allt nerpackat kontorsmaterial som fortfarande står i Vincents rum och har även passat på att rensa och slänga vilket var väldigt välbehövligt. Gamla föreläsningskompendier om Syra-Basbalansen kände jag att jag kunde fortsätta mitt liv utan.
 
 
Både pappa och Tom tycker att vår datorskärm från stenåldern behöver bytas ut förresten. Jag, som inte är särskilt insatt, tycker den fungerar alldeles utmärkt och lägger gärna pengarna på annat. Gissar dock att den dagen vi väl byter ut den kommer jag inte sakna den gamla. Håller ändå på med en del photoshoppande vilket kanske kräver en datorskärm från det här decenniet i alla fall. Ännu en sak att skriva upp på "saker vi skall köpa när vi vinner en miljon på vår trissjulkalender"-listan. Räknar nämligen kallt med högsta vinst, såklart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: