Julpyntat och klart

Just nu pågår det packning för fullt här hemma. Tom slutar klockan två idag och då är tanken att vi direkt skall packa in oss i bilen och åka iväg mot Bosared, med några stopp på vägen. Skall ha en riktigt härlig och mysig helg med mina föräldrar och fira lilljulafton, baka julgodis, spela spel och bara vara. Har verkligen längtat hela veckan.
 
Igår däremot var det stora julpyntardagen. Tomtarna letades fram och jag och Vincent var nere i källaren för att rota fram julgranssakerna i vårt fullproppade förråd. Tror han tyckte det var lite läskigt där nere och det med all rätt. Vem tycker inte att förrådskällare är kusliga? 
 
Julgran på Vincents rum
 
Lite hatkärlek till dessa sötfula porslins- och keramiktomtar. De är dock väldigt nostalgiska för mig så självklart får de vara med!
 
 
På kvällen när Tom kom hem från jobbet gick vi direkt och köpte gran. En dyr historia det där men vi fick i alla fall tag i en jättefin kungsgran som vi släpade med oss hem. När Vincent somnat satte vi sedan fot på den och jag satte i ljusslingan. En rätt märklig tradition egentligen, att ta in ett träd och sätta ljus i det, eller bomma som Vincent sa när han fick syn på det imorse. 
 
Nä nu hinner jag inte sitta här och slöa mer. Har MASSOR som behöver fixas och vem vet hur länge älsklingsplutten sover idag?! Dags att sätta igång!
 
Edit: Han vaknade 2 minuter senare!
 
Edit igen: Jag lyckades få honom att somna om igen *high five med mig själv*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: