En till VAB-måndag

Då var det dags för VAB igen. Två veckor klarade vi oss vilket ju är någon form av rekord den här hösten som verkligen gått i sjukdomens tecken. Nu hoppas vi bara att lillkillen snabbt blir bättre, att vi föräldrar slipper bli sjuka och att detta nu får vara den sista omgången innan han går på julledighet den 18onde.
 
Dagen har hittills spenderats framför Pippi på tv. Det är favoriten här hemma just nu. I vanliga fall är han inte så värst intresserad av tv alls men när man är sjuk kan det vara skönt att ta det lite lugnare och gosa med mamma. Det är verkligen inte kul att se honom såhär hängig men han blir i alla fall otroligt gosig och mysig när han är sjuk vilket man ju inte tackar nej till. När han kryper upp och lägger huvudet i ens knä smälter man verkligen.
 
Dagens frukostmacka som jag snällt fick dela med lille sjuklingen
 
 
Nu sover lillpysen och jag skall passa på att plugga. Vincent sov längre än vanligt imorse och gav oss båda lite välbehövd sovmorgon efter en kämpig natt så jag känner mig ändå hyffsat utvilad. Laddar med mer te, just in case, och dyker ner i tumörcellspatologin.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: