Efterlängtad egentid

Söndag kväll men för vår del väntar inget jobb på oss imorgon. Hela familjen är "ledig" en bit in i januari vilket verkligen är jättemysigt. Får massa tid tillsammans med mina fina grabbar. Jag har dock lagom till ledigheten och slutspurtsplugget inför tentan den 12e åkt på värdens jätteförkylning så just nu är jag väl inte så där superpigg. Det är ju bra typiskt att man blir sjuk så fort man verkligen inte har tid för det. Tur då att Tom är ledig och kan ta Vincent så jag kan varva plugget med att sova, torka snor, äta glass och dricka te.
 
Idag har vi två föräldrar haft lite egentid vilket innebar en lurre på stan och sedan Star Wars på bio tillsammans med Toms faster med man samt hans farbror. Fick det i julklapp och det var en alldeles lagom aktivitet för sjuka mig idag vill jag lova. Jag och Tom gick mycket på bio innan vi fick Vincent så det tycker vi är väldigt mysigt och passar gärna på när vi får lyxen att ha barnvakt (denna gången av Vs faster och farmor).
 
Supersmarrig pasta med kyckling och soltorkade tomater
 
Bänkade i väntan på filmen
 
 
Nu håller Tom på och försöker lägga Vincent och jag tänkte försöka mig på att plugga lite, trots att jag verkligen mår kasst. Kanske mutar mig själv med något smarrigt att äta och ett avsnitt Bones när jag är klar?! Får göra så gott jag kan med en hjärna full av slem!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: