Allt faller på plats

Hallihallå! Söndag kväll och helgen har som vanligt gått rasande fort. Vilken helg gör inte det? Har suttit och pluggat nu en liten stund och skall strax plocka ut mina varma mackor ur ugnen och ta ledigt för resten av kvällen. 
 
Igår hade vi mamma och pappa här som hjälpte oss med en massa fix i lägenheten. Jag och mamma passade på att rensa bland lådor och i garderober medan pojkarna huserade i köket och Vincents rum.Nu är det verkligen inte mycket kvar i köket vill jag lova och det är både fönsterbräda och tapet uppsatt inne i Vincents rum. Skjutdörren är inne för lackering och efter ett besök på IKEA är även en garderob beställd till vårt sovrum. Snart så faller alla pusselbitar på plats, känns toppen! Kan säga att vi alla var rätt slut igår kväll efter att ha röjt hela dagen lång men vi blev också väldigt nöjda med allt vi fick gjort.
 
 
Vincent sprang raka vägen in i sitt sovrum imorse för att kolla på tato (traktor). Alla hjulburna fordon förutom vanliga bilar är nämligen traktorer och det är hans absoluta favorit just nu. Vi har fortfarande en grävmaskin ståendes på innergården och den skall vi alltid gå och kika på när vi är ute och leker.Två tummar upp för tapeten från Vincent helt klart.
 

Postat av: Anonym

Fast mormor röstade på den tapeten för att bilarna var från London.

Svar: Den är verkligen perfekt! Vilket fynd vi gjorde ;)
Alvert

2015-12-06 @ 23:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: