Veckans vill ha

Sitter som vanligt och surfar runt och drömmer mig bort bland alla fina saker man kan hitta på la internät. Inga pengar som räcker till nöjesshopping direkt men det hindrar ju inte mig från att kika. Tänkte ta och visa er det som står på min önskelista just nu:
 
 
Glasburkar!! Ja det är ju bara sååååhååå tråkigt med diverse kartonger ståendes framme. Bland annat brukar Vincents gröt stå uppe på micron och allt som oftast står det ett pack tepåsar framme vid tekokaren. Lite glasburkar med varsin griffeletikett på skulle verkligen piffa upp köket och skafferiet.
 
 
Har alltid tyckt att IKEAs barntextiler varit gräsligt fula.. Om man nu får uttrycka sig så. Har helt enkelt inte alls fallit mig i smaken. NU har dem dock släppt tre nya kollektioner (charmtroll, älskad och hjärtevän) and this I like. Det prickiga påslakansetet hade mer än gärna fått flytta hem till oss. 149 kronor för kudde, täcke och underlakan. KAP!
 
Brallor! Just nu har jag ETT par jeans som passar. Jag hade två för en vecka sen men så lyckades jag spräcka ena paret i helgen, typiskt. I garderoben ligger det en hög med brallor och väntar på att användas "när jag blir smal igen". Det vet ju alla att det lika gärna kan vara om ett halvår som om 5 år. Jag måste ha byxor nu så att jag slipper springa med rumpan i vädret. Alltså mer en punkt på "måste köpas"-listan än på "vill ha"-listan. Det skall va en stretchig och bekväm modell för jag vill inte lägga en massa pengar på dyra jeans som jag ändå kommer att "växa ur".
 
 
Jag gissar att de flesta känner igen denna fjärkontroll från filmen click. En sån had jag mer än gärna velat ha. Visserligen så är ju filmen budskap något i stil med att man skall leva i nuet och vara närvarande men alltså en pausknapp så man hade kunnat sova en vecka eller två hade INTE varit fel. Att sen kunna spola tillbaks och titta på minnen live hade ju varit så himla coolt. Hehe man får väl drömma?!
 

Postat av: Kusin Emelie

Tips ang bäddset! Sy om något gammalt singellakan-set som du hade förr! Urtvättat och mjukt redan från start! :) det behöver faktiskt inte heller bli fult bara för att det är gammalt ;) jag har sytt fyra st till Elsa, två till sängen och två till vagnen :)

Svar: Bara lilla problemet att jag inte äger en symaskin dårå men som sagt, urtvättat och använt brukar va allra mysigast. Har faktiskt tänkt på det länge men som sagt så blir det ju ett sånt projekt med att låna symaskin osv. Sen tyckte jag att just detta set var så fint med :)
Alvert

2015-04-22 @ 22:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: