Mamma och bagare??

 
God morgon vänner! Sitter framför datorn och mumsar i mig min väldigt oexklusiva frukost och tittar ikapp lite youtubeavsnitt. Idag var öppna förskolan tydligen stängd med ett gäng mammor hade tänkt dra in till stan ändå och promenera/fika men ärligt talat så tror jag inte att jag orkar det. Denna natten var INTE så rolig kan man väl milt uttrycka det. När folk frågar mig hur Vincent sover brukar jag säga att en bra natt vaknar han 2-3 gånger och en dålig natt vaknar han 6-8 gånger. Idag var det en dålig natt. Känner mig extremt mosig i huvudet och även fast jag vet att jag har sovit så är min sömn så upphackad att det känns som om jag knappt sovit något alls.
 
Trots denna enorma sömnbrist så har jag ändå, hör och häpna, bröd på jäsning i köket. Inget avancerat utan bara vanliga frukostfrallor, men ändå. Har sagt i över en veckas tid nu att jag skall baka frallor så nu fick det helt enkelt bara bli av. Hoppas de går att ät. Är ju inte säkert :S Har faktiskt aldrig bakat bröd förut (om man inte räknar med hemkunskapen i nian eller en och annan pizzadeg) så det kan ju bli lite hur som helst.
 
Nu plingade klockan så det är dags att pensla och stoppa in i ugnen sen blir det nog ett provsmak! *torkar bort dreggel från mungipan*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: