Lek och Bus

Middagen är intagen och är helt stoppmätt. Får hoppas att det kan sjunka undan lite för i frysen står det en B&J och väntar på mig. Världens bästa lördagsmys!
 
Såååå.. är ni nyfikna på vart vi varit idag då? Jag skal inte plåga er mer utan berätta att vi hamnade på Lek- och Buslandet på Backaplan. Tydligen så får barn under 1 år komma in gratis, så med vår medhavda lunch fick vi en skojig stund helt gratis. Fantastiskt ju! Vincent var väl lite skeptisk till en början men när vi tryckt i oss lite mat och satte oss bland jättelegot sken han upp. Tror det var lite för mycket okänt folk för vår lille reserverade bebis.
 
 
Hur som helst hade både bebis (och antagligen mest) föräldrar roligt och när den lille började gnugga ögonen lämnade vi för att söva honom i vagnen medan jag och Tom tog en fönstershoppingsrunda. När han vaknade åkte vi en sväng förbi Toms farbror för lite fika och sen bar det slutligen av hemåt.
 
En helt fantastisk dag trots ett lite mindre fantastiskt väder. Är så glad att jag har de här två tokstollarna i mitt liv.

Postat av: Carolina Thoor

Vad roligt med lite lek och bus :D

Kram ♥

Svar: Ja fast det var nog jag och sambon som hade det allra skojigaste hehe! kram
Alvert

2015-04-30 @ 23:18:20
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Erika Palmqvist

Mysigt :D

Svar: Riktigt skoj! Det gör vi om :)
Alvert

2015-04-30 @ 23:20:50
URL: http://ereeka.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: