Korvtjuven i repris

Har haft en precis så lugn dag som det var tänkt. En ganska tråkig dag i bloggsynpunkt men en väldigt välbehövlig sådan. Har busat och badat med V och så kom jag även ut en liten sväng för att posta ett brev och fick andas i mig lite av den härliga vårluften. Imorgon är jag säkert på banan igen med lite mer sömn (förhoppningsvis dårå man vet ju aldrig med den lille nattugglan) i bagaget.
 
Soffmys framför Vardagspuls med denna snyggingen tidigare
 
Eftersom dagen bjuder på zero spännande och roliga händelser tänkte jag dela ett litet throw back moment med er. På min telefon har jag appen Timehop. Om ni inte vet vad det är så är det helt enkelt en app som visar inlägg du gjort på t.ex. facebook, instagram och twitter exakt det här datumet fast för ett, två, tre år sen osv. Väldigt roligt faktiskt och vilken nostalgi man får ibland alltså.
 
Idag så möttes jag av ett inlägg jag gjort på facebook för fyra år sen om en korvtjuv och drog genast på smilbanden. Vet att jag skrev om det i min blogg så snokade fram det i arkivet och tänkte kopiera in det här för er att läsa. Börjar fortfarande skratta när jag tänker på det faktiskt. Vem tar liksom en tugga av en korv i en mataffär?
 
Från Arkivet, 27 April 2011:
 
"Hahaha.. jag vet att jag sa godnatt men det jag inte visste då var att världens konstigaste grej skulle hända.

Min lillebror var hungrig och frågade om jag skulle ha en korv eftersom han ändå skulle steka till sig och jag är ju lite hungrig så jag tänkte väl okej då. Min favoritkorv är ostkorv och mamma hade köpt det när hon handlade. Helt plötsligt ropar G från köket att någon har ätit på korven och jag springer dit och ser korvarna i paketet, alla hela, förutom en korv som är avbiten. HAHAHAHAHA!! G berättade att det hade vart ett hål i paketet innan han öppnade det men att han inte tänkt på det så mycket på det.
 
Tänk ett stackars hungrigt barn eller en gammal farbror som öppnar ett korvpaket och tar sig en mumsbit av en korv. Vi tror i alla fall att det var en människa för korven var liksom avbiten. Nu får jag i och för sig äta en annan korvsort till kvällsmat men det är det värt efter skrattet denna konstiga händelse gav mig. Här kommer bild:
 
 
Helt galet roligt! Mamma skall gå tillbaka med korven imorgon ^^ Nu kan ni få sova lugnt med skratt i magen. Det skall jag göra. Over and out /A"
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: