I väntan på sängen

Sitter i bilen på väg hem. Bebin sover i bilbarnstolen bredvid och själv kämpar jag förstår att hålla ögonen öppna. Som tur är är det inte jag som kör utan världens snällaste sambo tog på sig det ikväll. 

Har varit en vända i Stenungsund och bland annat hälsat på Daniel och lilla Alice. Hon är för övrigt inte så liten längre utan kan både prata och springa omkring men jämför man rent storleksmässigt så skiljer det sig inte så mycket jämfört med Vincent. Han är stor för sin ålder och hon lite mindre. Vincent var väldigt intresserad av Alice och var inte så värst diskret när han följde henne med blicken vart hon än gick men Alice var betydligt mer skeptisk mot den lille inkräktare bebisen med skumma föräldrar.


Vi har även varit hos svärisarna och fått i oss lite mat samt en sväng på en födelsedagsfest hos Jakob och Mikaela. Det gäller att passa på när man åker lite längre. 


Nu närmar vi oss Göteborg och min kära kära säng. Vi har ett ganska passionerat förhållande jag och sängen och jag hoppas att den saknar mig lika mycket som jag saknar den när vi är ifrån varandra. Den nästan håller fast mig på mornarna för att jag inte skall gå liksom. Imorgon skall jag få lite sovmorgon så då blir den nog glad. God natt på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: