Scouting mama

Åh här har det varit riktig bloggtorka! De senaste dagarna känns det som sömnbristen har gjort mig lite extra trött och då blir lätt bloggen lidande när man äntligen får lite tid över för en nap på soffan. Jag har dock så mycket jag vill skriva om så jag vet inte riktigt var jag skall börja haha.
 
 
   
 
Vi hade det jättetrevligt på ledarsamlingen förra veckan och lille V var mestadels på gott humör och bars runt av både den ena och den andra. God mat samt efterrätt bjöds det på och så när jag satt och matade killen kördes det lite sammarbetsövningar i lekhallen innan efterrätten serverades. En mycket lyckad kväll!
 
I lördags åkte jag och Vincent in till slottskogen och hängde med våra två scoutpatruller i kämpaleken. För er som inte vet vad detta scoutiga fenomen innebär så är det kort och gott en poängpromenad med bemannade och obemannade stationer där man får göra uppdrag och samla poäng. Scouter från hela västra götalands distrikt deltog så det var fullt med scoutskjortsbeklädda barn och ungdomar som sprang runt i slottskogen.
 
 
 
   
 
 
Jag fick rejäääält med träningsvärk i rumpan efter att i 4 timmar ha släpat runt på barnvagnen i alla backar kan jag säga och kvällen spenderades högst stillasittande i soffan med sambo och bebis som sällskap. Blev dock riktigt glad över hur smidigt det gick med stadsscouting i kombination med bebis och förutom att vakna för att äta så sov han i vagnen i princip hela tiden.
  
Strax skall jag för första gången på besök på scouterna med Vincent. Skall bli jättekul att få visa upp honom för barnen som bara sett mig gå runt med den enorma magen. Så nu är det dags att proppa i honom lite mat (och mig med om jag har tur), packa skötväskan och ge sig iväg.
 
 
Jag, extremt höggravid, i sommras på besök på scoulägret ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: