Hemma i fredagsrusket

 
Medan regnet smattrar på fönsterbläcket och vinden får rutorna att skallra sitter jag i soffan med lilla bebisen sovandes på min arm. Lillkillen sov väldigt oroligt inatt och hade svårt att komma till ro. Vid 2 gick jag upp och kände på honom och då var han alldeles kokhet. 39 grader hade stackarn och han fick sig lite alvedon i en spruta och sen ammade jag honom till sömns.
 
Efter någon timme började han dock att vakna till och smågnälla om och om igen så tillslut flyttade jag över honom till min säng där han fick snutta lite och sen sova tätt intill. Sååååå mysigt (men rätt knöligt) är det och jag tror det gjorde honom lugn och trygg.
 
Eftersom V mest sov hela dagen igår hann jag med lite pyssel inför morgondagens dop också efter att jag sprungit runt som en yr höna på Frölunda Torg för att inhandla det sista för dopet. Nu är det bara lite mat- och bakfix kvar vilket känns skönt.
 
 
Hade bara tid och ork funnits hade jag kunnat hålla på i evigheter. Jag älskar att pyssla, men man får göra det man hinner med när man har en liten hemma. Tids nog blir det ju lättare att få tid för saker som jag själv vill göra ;) Lovar er att jag ska visa lite mer av dekorationerna när väl dopet är avklarat!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: