Mommy Hairstyle

 
Jag har fått mycket komplimanger när jag haft denna håruppsättning av någon anledning och faktum är att det inte alls är så svårt att göra när man väl fått in snitsen. Jag tänkte visa er hur man får till denna enkla uppsättning som har blivit en riktig "go to" såhär under graviditeten och nyföddhetsperioden när jag vill vara lite fin men varken har tid eller ork att dra fram plattänger och annat tjaffs.
 
Lite annorlunda mot vad jag brukar blogga om kanske men ett litet break från alla goa bebisbilder kan väl aldrig vara fel?! Det är inte helt lätt heller att fota samtidigt som man gör detta så ni får helt enkelt fråga på om det är något ni undrar över ;) Ok here it goes:
 
   
 
Ta en sektion av luggen längs din bena och dela upp sektionen i två delar
 
   
 
Lägg den främre sektionen över den bakre (1 över 2) och ta sedan en ny sektion hår under den första (3).
 
   
 
Lägg ihop sektion 2 och 3 och vik sedan över dem över sektion 1

   
 
Fortsätt att lägga till hårsektioner till den slingan du har närmast ansiktet och vik sedan över den över den bakre sektionen tills du får något i stil med detta.

   
 
Sluta ta upp nya hårsektioner ungefär vid örat och tvinna sedan hårändarna runt varandra. Fäst "flätan" med två hårnålar eller som jag i en toffs tillsammans med resten av håret.
 
Klart!! Nu är det bara att hoppa ur pyjamasen, sminka över påsarna under ögonen och trycka i sig lite kaffe/te så är man redo för dagen ;D
 
 
 
 

Postat av: Ellen

Snyggt!! Och otroligt pedagogiskt ;)

Svar: Haha skadad av naturvetenskapligt tänkande tyvärr xD
Alvert

2014-08-26 @ 22:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: