Liten blir större

Idag har V äntligen fått ha på sig lite kläder i storlek 56. Visserligen är de egentligen fortfarande lite för stora men det är i den storleken vi har allra flest klädesplagg och jag kunde bara inte hålla mig ifrån att äntligen få klä honom i några av plaggen från den största högen i byrålådan.
 
Han har ju faktiskt ökat rejält i vikt sen han föddes och snart snart så borde vi väl kunna dissa de fem bodys vi har (ja tvättmaskinen går varm här hemma minst sagt då lite spya eller läckande blöja gör att kläderna ofta byts mer än en gång om dagen) i storlek 50 och gå på de "roligare" kläderna :)
 
 
Passade även på att bada lillskrutten idag då han av någon anledning lyckas få mjölk i halva ansiktet allt som oftast när han ammar. Hehe och folk som säger att spädbarn inte blir skitiga har nog inte träffat min son. Han har inte riktigt en fullfjädrad amningsteknik än den lille gossen ;)
 
Det är ett litet projekt det där med badet då vi måste fylla badbaljan och kånka ut den i vardagsrummet men vi har en liten kille som älskar att bada så det är verkligen jättemysigt att se honom vifta runt i vattnet.
 
En liten familjegrej blir det också eftersom en av oss håller honom och den andra tvättar av honom med en tvättlapp (ja nojjiga föräldrar vågar inte riktigt multitaska än här) och det blir verkligen en härlig stund för oss alla tre.
 
   
 
 
Efter badet fick han för första gången på sig pyjamas inför natten. Vi har annars haft honom i samma kläder oavsett natt eller dag då vi ju ändå fått byta kläderna regelbundet. Även pyjamasen är i storlek 56 så den är lite stor men oj så söt han blev. Pyjamasar på småbebbar måste ju vara något av det sötaste som finns! Att han 10 minuter senare lyckades spy ner kragen på pyjamasen är en annan femma. Sånt som händer!
 
Nu hoppas vi att V snart blir pömsig så att vi kan få lite kvällsro och känner jag mig själv rätt så innebär det slöhäng i soffan för att sedan masa mig i sängs. Kryper nog upp i soffan redan nu dock för där sitter mina två favoritpersoner och kollar på pokémon. Mys!

Postat av: Michaela

Åh, vad söt. Var det den han fick av oss? :)

Svar: Ja det var det!! Superfin blev han i den :)
Alvert

2014-08-26 @ 20:10:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: