The return of the internet

Jag har internet igen folks!! Kan ni fatta vad jag är glad?! Jag har dock lyckats att förbruka allt internet på mobilen nu så nu kan jag bara använda WiFi på mobilen vilket är lite segt.
 
Har inte bloggat på ett par dagar eftersom jag varit så less på hela sakna internet grejen och så har vi flängt runt som galningar i helgen. Detta har lett till att jag nu är extremt trött. Så trött att jag kom hem och la mig på sängen efter skolan och råkade somna en timme ungefär. Inte alls bra!
 
Igår var vi på kungsmässan och fönstershoppade lite och åt lunch. Vi båda kände oss rätt rastlösa så det kändes bra att komma iväg en liten stund.
Vi var faktiskt i stan i lördags också och handlade upp mitt presentkort på Önska. Vi håller oss helt enkelt borta från hemmet så mycket som möjligt. Sa jag att vi längtar att få komma hem till lägenheten eller? :) 
 
Vi köpte i alla fall några margretheskålar i fina färger och ett set med kaffemuggar från Eva Solo (tack mormor och morfar för 20års-presenten). Är mycket nöjd med dem och tror allt att jag skall fylla på med te nu så att inte ögonen slocknar.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: