Att börja läkarprogrammet

Sommaren har gått av bara farten tycker jag och nästa vecka så drar föreläsningarna igång igen. Som vanligt så är jag förväntansfull efter en hel sommar utan plugg och jag inser väl att jag om en månad kommer fråga mig själv hur jag kunde längta tillbaks till skolbänken, men sån är jag. Dessutom går jag ju världens roligaste utbildning så det är väl inte helt konstigt.
Den 26e börjar de nya T1orna. Åh jag kan riktigt känna hur det kändes för exakt ett år sen när magen bubblade och det pirrade i kroppen likt dagen innan julafton. För mig var antagningen på läkarprogrammet en dröm och är fortfarande. Jag har visserligen fortfarande inte riktigt hittat rätt studieteknik men än så länge har jag ju klarat mig (förutom från MCBn då men det är en historia för sig).
 
Om det är någon ny student som skall börja plugga Läkarprogrammet på Göteborgs Universitet (Sahlgrenska) i höst som läser detta så måste jag bara passa på att säga grattis!! Det väntar slitigt plugg, långa föreläsningar och massa skoj. Gemenskapen i klasserna är fantastisk (trots att jag inte varit den mest sociala detta året, skall bli ändring på det!!) och jag lovar att du kommer trivas. Välkommen till berget!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: