På rymmen...

Sitter med datorn i knät hemma hos Ts farbror och tänkte slänga in ett inlägg. Vi har fått låna denna lägenheten i helgen då Ts farbror är bortrest. Asschyst och jag måste säga att trots att jag älskar min familj så tar jag varje chans jag får att komma hemifrån. Mitt rum är nog 2 x 4 meter och det delar jag med T. Det blir trångt och väldigt snabbt så ligger det handdukar och smutskläder överallt. Kan inte koncentrera mig på att plugga och sen så är jag så trött på allt tjat hemma. Jag har kommit upp till den åldern att jag faktiskt fattar (oftast :P) att jag behöver hjälpa till hemma även med saker som inte just angår mig men eftersom att min lillebror inte gör det så behandlas vi på samma sätt. Med mycket tjat. Älskar er mamma och pappa men det hade varit otroligt skönt med ett eget place så man får lite andrum i alla fall.

Nog om det. Igår kom J och C hit och hade filmkväll med oss. vi åt pizza och maaaaassa godis och jag vet inte riktigt hur många olika filmer vi såg ^^ Kul var det! De sov över till idag och stack för någon timme sen. Så nu är jag och T själva igen och det firas med ännu en härlig filmkväll samt några mattetal som jag ska sätt amig att räkna nu. Visst, det är lördag men man kan inte vara revoltisk tonåring varje helg xD

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid min fästman (låter skuuuumt) och kolla på när han spelar xbox. Tjudeluu!

Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

åh okej, jag med faktiskt. annars är det bra :)

2011-09-03 @ 20:39:09
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Mia

Sv: Hihi ja de blev faktiskt riktigt söta! :DHär är receptet vi använde oss utav: http://www.recept.nu/1.122026Och här är chokladfrostingen vi gjorde: http://www.recept.nu/1.122146/leila_lindholm/bullar/chocolate_frostingHoppas man får se söta cupcakes på din blogg också snart då! ;D :)

2011-09-04 @ 22:08:27
URL: http://busbananenmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: