Sista november

Ja det är sista november och fortfarande plusgrader.. det gör mig väldigt glad med tanke på det förfärliga vintervädret vi haft de senaste åren. Nu kan man längta till jul utan att ta i trä om man så säger ;)

resten av APS dagarna gick som på rosor. Fick se massvis med saker och visst kände man sig lite iväg ibland men när jag lämnade vårdcentralen på onsdag eftermiddag så kändes det rätt tomt. Det är verkligen där jag hör hemma. fick även hjälpa till sista dagen med att lägga om sår osv tillsammans med distriktsköterskan på mottagningen och att se smilet på den lille gubben när han gick hem var ju värt allt. Han var verkligen superglad för all den hjälp och vänlighet han mötte där. Jag var med på två småoperationer, fick se drygt 50 blodprov tagna ur armen (och nej jag svimmade inte, bara intressant), fick lära mig agrafftagning, hur man tar blodtryck med stetoskop, hur man gör en spirometri och så mycket annat skoj. Visst tittade jag mest på hela tiden men efter att ha sett så många blodprov så lär man sig liksom tekniken :)

Igår köpte jag även gymkort och var o tränade i 80 min drygt. Kändes helt underbart med tanke på att jag har varit så mycket småsjuk att jag inte tränat på minst ett år. Nu blir det andra bullar och jag ska se till att bygga upp lite muskler och så så att jag orkar mer. Förhoppningsvis hjälper även en lite bättre hälsa till att bygga upp immunförsvaret.

Nu är det dags att plugga engelska och matte. Skolan håller på att dränka oss i arbeten och verkar inte ens bry sig om om man inte kan simma eller får kramp ^^ (hehe) Förhoppningsvis så är jag inte död vid jul så att man får sig lite förtjänade andningspauser. För sen kör det snabbt igång igen. Körkortet ligger också och hänger över en och sen i mars är det helt plötsligt dags att söka universitet. Märks att man börjar bli vuxen.

Nä nu ska jag som sagt plugga men först lite mat :) Ciao!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: