Första APS-dagen

Helt otroligt grym! Så kan man lätt beskriva min första dag på vårdcentralen. Fick träffa massa trevliga och spännande patienter med vida spridda sjukdomar, fick vara med vid två suturtagningar (stygnborttagning), fick vara med på labb där de tog venprov i armen och fyllde rör med blod som skulle skickas iväg på undersökning, fick fika, fick ställa massa frågor, fick bra svar, fick många skratt och allt som allt var det en helt klockren dag. Kunde inte ha blivit mycket bättre i alla fall. Visst när man kommer till ett nytt ställe är det alltid lite så att man känner sig ivägen men jag tycker att t.o.m. det löste sig ganska bra tillslut. Nu är jag säker i alla fall. Det är solklart att det är sjukvården som kallar på mig. Bara när jag fick (ja jag fick det faktiskt :D *super happy smiley*) ta på mig mina sjukvårdskläder så svävade jag på moln. Känndes så himla rätt bara. Var seriöst där helt frivilligt i 8 timmar (vilket nog egentligen inte alls är nödvändigt vid APS men tillslut fick dom nästan pusha på mig lite för att jag skulle kunna slita mig). Nu ligger mina kläder och väntar i ett skåp i omklädningsrummet och klockan 8 imorgon så har jag dom på mig igen :D

Schemat för imorgon ser ut som så att jag ska till BVC och följa arbetet där på förmiddagen och sen efter lunch ska jag följa en distriktssköterska. Det är även en del lättare operationer imorgon som jag ska få vara med på och E (världens snällaste undersköterska som tog hand om mig i eftermiddags) gjorde upp ett fint litet schema med alla olika operationstider. Så kan knappt bärga mig till imorgon.

Säkert ingen som orkar läsa allt mitt kärleksdrabbel jag skrivit här men blogg skriver jag inte bara för andra utan även för att jag själv ska få minnas. Och ja, om 3 år när jag gått halva utbildningen till läkare så kan det nog vara rätt roligt att titta tillbaka på detta inlägget. Min första kontakt med min framtid!
Juste.. Glömde nämna att jag även lärt mig att (framförallt) primär hypotyreos är en väldigt vanlig kronisk sjukdom bland kvinnor ^^ Om nån är intresserad :DPostat av: Rebecca

Åhhhhhh, låter så himla spännande och kul! :D Jag vill, vill, vill oxå ^^

2011-11-21 @ 23:09:21
Postat av: felicia

Wow, till och med jag tycker det lät spännande och jag är ju samhällare :O Kul att du hittat något du verkligen brinner för! :)

2011-11-22 @ 16:46:16
URL: http://tarvligheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: