Tentan skriven

Stånk och stön! Känns som jag gått och blivit en riktig surmule de senaste dagarna. Får ursäkta min tråkiga ton. Idag var det äntligen (??) dags för tenta och med en rätt stor klump i magen begav jag mig in mot järntorget och skrivningssalen imorse. Tentan var bedrövlig, I'm not gonna lie. Hade tårar i ögonen hela vägen hem och det kändes bara allmänt pissjobbigt. Som tur var dränktes de eventuella tårarna som letade sig fram i ögonvrån av regnet som trots att jag stod under tak och väntade på bussen ändå lyckades landa på mig pga orkanvindar som hur jag än stod alltid lyckades blåsa rakt mot mitt ansikte??!
 
Väl hemma så gick jag lugnt och metodiskt igenom alla tentafrågor och jämförde med facit som vi fått med oss efter tentan och då blev jag i alla fall lite lugnare. Rättar föreläsarna som jag rättade idag så kommer jag klara mig vilket gjort att jag känt mig betydligt mer avslappna resterande delen av dagen. Hade varit bedrövligt om jag inte gjorde det med tanke på hur mycket jag pluggat denna gången. Nåväl, det får vi reda på om några veckor och tills dess skall jag inte ägna tentan mer energi.
 
Firar avklarad tenta med Netflix (Jane the Virgin såklart!) i sängen, all by my self. Underbart! (och förtränger för en liten stund att jag skall skriva hemtenta i klinisk farmakologi imorgon)
 
Jordgubbar för 20 kronor asken åkte snabbt ner i kundvagnen vill jag lova, mvh jordgubbsberoende_93

Postat av: K

Åh vad jag känner för dig! Jag har själv en dotter som pluggar till läkare som också kämpar och pluggar jätte mycket. Vilket fantastiskt jobb ni lägger ner för att i framtiden kunna hjälpa människor när de blir sjuka. Jag har bara följt din blogg i några månader men jag kommer fortsätta att läsa den så länge du skriver och jag önskar dig skön ledighet när hemtentan är gjord! Kram

Svar: Du anar inte hur glad jag blir av denna peppande och upplyftande kommentar! Tacktacktack! Det är när man får höra sånt här som får en att orka när det är lite extra kämpigt. Nu har jag precis gått av ett jobbpass på akuten så nu ska jag verkligen njuta av min lediga helg tillsammans med familjen. Trevlig helg önskar jag dig, STOR kram :) /Alice
Alvert

2017-01-12 @ 14:11:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: