Veckan som varit

Söndag morgon, pojkarna har åkt iväg till Toms föräldrar och själv sitter jag och myser med en kopp te framför nyhetsmorgon. Vid 13 skall jag jobba men fram tills dess skall jag njuta av lite lugn och ro här hemma i min ensamhet. Tänkte att jag skull summera veckan som gått:
 
Något som jag gjort den här veckan som var planerat?
Har gått och dragit mig länge för det men så igår fick jag äntligen tummen ur att tvätta vagnklädseln. Den hänger på tork i sovrummet just nu och det skall bli spännande att se om jag lyckas sätta tilbaks den på vagnchassit igen.
 
.. och som inte var planerat?
Beställde lite halvspontant hem en almenacka som nog kommer dimpa ner i brevlådan i nästa vecka. Invärtesmedicin är en kurs där man varje/varannan vecka byter schema så det är nog klokt att ha det nedskrivet på ett ställe tillsammans med allt annat som skall hinnas med under veckorna.
 
 
Ett tips från veckan:
Känns det som att du bokat upp dig alldeles för mycket så har du nog också gjort det. Lyssna på dig själv och kom ihåg att ta det lugnt mellan varven!
 
Veckans upptäkt:
Vi upptäckte när vi betalade räkningarna att vi visst råkat dubbelbetala vår amortering+ränta till banken tidigare i sommar, så månadens räkning var på 0 kronor. En väldigt trevlig överraskning måste jag säga!
 
Godaste maten jag lagat den här veckan:
Eftersom vi varit mer eller mindre sjuka hela veckan har veckans matsedel bestått av enkla rätter. Godast måste väl ändå ha varit våfflorna vi åt för ett par dagar sedan. Svårt att slå nygräddade våfflor!
 
Middag på balkongen tidigare i veckan!
 
Veckans aj:
Ja ni kan ju gissa.. migränanfallet i fredags var ju inte så behagligt precis!
 
Veckans känsla:
Har känt mig uppjagad hela veckan men igår infann sig faktiskt ett behagligt lugn.
 
Veckans frukost:
Brunchen på IKEA, så härligt att få lyxa till det lite grann!
 
Veckans bästa:
Att ha blivit godkänd på alla moment under BF3 och dessutom fått reda på att jag fått placering på Mölndals sjukhus under Invärtesmedicinkursen (15 minuters promenad från oss). Hade visserigen förtur att önska placering i och med att jag har småbarn men har ändå gått och nojat över vart jag skulle hamna hela veckan. Skönt att veta att det blev som jag önskade!
 
 
Betyg på veckan:
Inte min favoritvecka precis men som avslutades betydligt bättre än den började. 2/5 får veckan tack vare min fina familj och en superhärlig brunchlördag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: