Kardiologivecka

Ojojoj vilken rivstart på veckan vi fått. Haft kardiologiundervisning på mölndals sjukhus på dagarna för att sedan ppå eftermiddagen hämta på föris, leka, laga mat och sedan direkt när Tom har kommit hem susa iväg med bilen till kyrkan för scouter (måndags) eller styrelsemöte (igår). Så de två senaste kvällarna har jag landat omkring 9 i soffan helt helt färdig. Puh!

 

Hade nästan lite svårt att somna i söndags eftersom det pirrade så i magen inför första veckan ute på klinik men det har än så länge inte inneburit något annorlunda jämfört med tidigare förutom att vi 1) haft undervisning i smågrupp, och 2) varit på sjukhuset. Det är först idag vi skall få komma ner till avdelningen och gå med på ronden vilket skall bli jättespännande.

Gårdagens student på väg till medicinkliniken bibliotek på våning 9
 

Sitter för närvarande i studentcentrum i källaren, iförd mina scrubs och pluggar lite flashcards för att fördriva tiden. Alldeles strax skall jag försöka bege mig bort mot avdelningen för att säkert hitta dit till halv 9. Det är inte helt lätt att lära sig hitta på ett nytt stort sjukhus.

Hoppas ni alla får en trevlig onsdag!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: