Helg fylld med härligheter

Sitter och smuttar på min morgonkopp med te framför nyhetsmorgon hemma hos mamma och pappa. Vincent härjar runt på sin leksaksbilen och min mamma sitter djupt försjunken framför diamond digger saga på mobilen.
 
 
I fredags var jag ute tillsammans med Josefin på Champagnebaren i stan och hade en helt fantastisk kväll som avslutades på dansgolvet på en av avenyns nattklubbar. Sådana kvällar kan man leva länge på! Tom gav mig sedan en lång sovmorgon igår och jag väcktes med en härlig brunch. På kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och lagade middag tillsammans. Det blev saffranspasta med grillad fläskytterfilé, en av mina absoluta favoriter. Dregglar lite smått när jag tänker på att jag har rester över till en matlåda imorgon.
 
Smakade på tomater och gurka från mina föräldrars växthus. Det är så otroligt smarrigt med hemodlat!
 
 Lördagsmiddag! Visst ser det gudomligt gott ut?
 
Sedan sov jag och Vincent över här och idag har vi inga stora planer för dagen faktiskt. Tänkte försöka repetera lite hjärtfysiologi inför kardiologiplaceringen som börjar imorgon (!!) och så behöver vi nog inventera kylskåpet inför veckan. Är nervös men också så sjukt taggad på att få hänga på sjukhuset varje vecka nu fram till jul nu. Hur grymt kommer inte det att bli?!
 
Hoppas ni alla får en fantastisk söndag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: