Matlådan som inte vill bli uppäten

Helgen kom och seglade snabbt förbi. Igår efter en scoutinvigning i kyrkan med alla våra nya småscouter åkte jag raka vägen hem för att slänga i mig lite lunch, byta om och sedan cykla iväg för ett kvällspass på akuten. Skulle ljuga om jag sa att det inte tog emot att lämna killarna hemma och bege mig ut i höstrusket.

Väl på plats kom jag dock snabbt på andra tankar. Trivs ju så bra på jobbet och det är nog den största anledningen till att jag faktiskt vill hoppa in och jobba lite extra. Trevliga kollegor och ett lärorikt arbete och sen blir det ju såklart lite extra julklappspengar vilket inte är fel. Sen kanske jag borde lära mig att sätta gränser för hur mycket jag orkar under en vecka, hehe.

Jag hade precis satt mig för att äta min matlåda igår när vi fick ett hjärtstoppslarm. Det var bara att släppa gaffeln och springa upp till traumarummet. En timme senare var vi klara och jag värmde på min ljumna portion med köttfärsås och spagetti. Jag hann ta 3 tuggor innan vi fick ett rött trauma i sökaren och då var det bara att bege sig upp igen. Ytterligare en timme senare fick jag tillslut värma på min middag en tredje gång och trots att maten inte längre smakade något vidare slevade jag i mig den eftersom jag var så hungrig. Det är som om larmen känner på sig att man sitter och äter!

Idag är jag trött med stort T och det var nästan lite skönt att behöva stanna hemma och vabba en liten förkyld kille idag. Givetvis missar jag saker i skolan men det får jag ta igen en annan dag. Idag är det mys och vila som gäller för oss båda!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: