Från sommar till vinter

Hutter, hutter.. idag blev det plötsligt vinter tydligen. Det riktigt isade i händerna, trots att jag hade vantar, när jag susade hem efter dagens röntgenföreläsning på sjukhuset. Dags att dra fram Vincents overall snart kanske? Blir högst förvirrad när väderlek slår om så här fort. För en månad sedan var det liksom fortfarande sensommar och man behövde knappt ha jacka på sig.
 
Väl hemma kunde jag i alla fall smaska i mig en värmande god köttfärssoppa och har nu suttit hela eftermiddagen och pluggat vid matbordet i vardagsrummet. Till mellis blev det av någon underlig anledning glass gjord på kvarg, fryst banan och frysta hallon. När jag väl börjat smaska i mig den insåg jag mitt misstag och kände åter igen att jag började frysa. På med en filt och så en kopp te till det så var ordningen återställd igen. Glassen blev ju dessutom väldigt mumsig så ingen skada skedd!
 
 
Nu känns det dock som att det kanske börjar bli dags att ställa cykeln och ta bussen till skolan igen. Känns inte så kul att punga ut nästan 800 kronor i månaden på det när det dessutom nästan går snabbare med cykel (slipper förseningar och att passa specifika busstider) men jag vågar inte heller cykla om det finns risk för halka. Vill ju undvika så gott det bara går att komma in som traumalarm till Sahlgrenska! Dessutom har det varit så smidigt att få in både motion och transport i ett. Nu måste jag helt plötsligt få tid till att motionera utöver restiden till skolan och med mitt hektiska schema kan ni ju gissa hur bra det kommer att gå. Nåja, det blir snart sommar igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: