En sovmorgon

Det är tyst i lägenheten. Båda pojkarna ligger fortfarande och sover och jag sitter själv i soffan och njuter av lugnet. Den varma morgonluften sipprar redan in genom det öppna fönstret så vi har förmodligen ännu en varm dag att vänta. Underbart!
 
Tror nog aldrig Vincent tagit sovmorgon på detta vis tidigare. Det är dock inte så konstigt då han sovit ganska lite de två senaste dagarna. I fredags var vi ju på examensfest för min kusin i Smålandsstenar och Vincent sprang runt och busade med de andra barnen hela kvällen. Efter efterrätten packade vi ihop oss och åkte iväg mot Bosared och då hade klockan redan hunnit bli 9. 
 
  
Igår vaknade vi, trots den sena kvällen, upp klockan 7 och sedan spenderades förmiddagen ute på gräsmattan. När det var sovdags begav vi oss väster ut mot Lindome och fick där lite lunch innan vi fick rusa hem och byta om för att åka ut till Onsala och ha grillkväll tillsammans med Elin, Kristoffer och barnen. En superhärlig dag såklart men väldigt hektiskt och jag tror det är därför han är så trött lillen.
 
Idag tar vi det nog lite lugnare. Vi har ett hem som är i ett enormt städbehov så det blir projektet idag. Mot kvällen vankas grillning hemma hos mina föräldrar vilket ska bli mysigt. Nu ska jag smyga mig in i köket och se om jag lyckas fixa mig en kopp te innan Vincent vaknar och fortsätta att njuta! Livet är bra underbart ibland!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: