Evelinas Babyshower

Om den här helgen var tänkt till återhämtning inför nästa vecka efter veckans internat så har jag misslyckats totalt. Har verkligen varit full rulle sen jag kom hem och nu är det dessutom bara drygt en vecka kvar till tenta vilket inte får mig att bli lugnare precis. Förstår på riktigt inte hur jag skall hinna med allt. Hade som tanke att skriva klart min ersättningsuppgift på Åh men så blev jag ju dålig och valde istället att spendera kvällarna i vågrät ställning.
 
Det betyder däremot inte att jag inte haft en mysig helg. Igår var vi t.ex. en stund hos mina föräldrar och åt lunch och fikade och sedan på kvällen åkte jag iväg till Kungsbacka för en babyshower för min kusin Evelina och hennes lilla Lova. Visserligen har ju lilla bebisen redan hunnit titta ut men det är ju aldrig för sent att fira med god mat, lekar och tårta för det.
 
  
Vi hade en jättehärlig kväll verkligen och trots att planen väl var att titta på melodifestivalen så fick den mest stå på i bakgrunden när vi åt tacos eftersom allas våra ögon var riktade mot någon helt annan ;) Var lite rädd att jag skulle känna mig fumlig när jag äntligen fick hålla det lilla livet men det var som att kroppen bara mindes tillbaka och det kändes bara så naturligt. Kan omöjligt förstå att Vincent varit så liten. Det går bara inte att fatta. Världens snällaste lilla bebis var hon med så man blev ju inte alls sugen på att bara sno med sig henne hem ^^
 
Det har ploppat ut bebisar runt mig till både höger och vänster känns det som den senaste tiden och min fina vän Elin väntar ju lillasyster vilken dag som helst. Vi skall vänta med syskon ett bra tag men man blir ju alldeles till sig när man får träffa en sådan liten och minnas tillbaka. Tiden går ju som bekant alldeles för fort.
 
..och på tal om tid som glider iväg. Nu MÅSTE jag äta upp min lunch och sätta mig och plugga medan Vincent fortfarande sover. Får drömma mer om spädisar en annan dag ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: