Lilljulaftonsmorgon

God morgon och god jul! Idag skall hela familjen Valfridsson fira julafton här i Bosared eftersom vi inte kommer vara tillsammans den 24e. Min lillebror åker till Australien om bara några dagar med sina kompisar och stannar där över helgerna och min lilla familj skall fira jul med svärisarna i år igen.
 
Startade lilljulafton på bästa sätt med en urkass natt då stackars Vincent legat och hostat konstant. Kanske inte riktigt den natt jag behövde efter en hel arbetsvecka på sjukhuset men så är det ju när man har barn på förskola som släpar hem diverse virusar och bakterier om vartannat. Meeeen nu kan det bara bli bättre! Nu är Vincent i alla fall nere och förbereder frukost tillsammans med mina föräldrar så då passar jag på att ligga en liten stund till och vila innan dagen drar igång på riktigt.
 
På agendan idag står en massa familjemys. Vi ska baka julgodis och pepparkakor, dricka glögg, lyssna på julmusik, spela spel och mot kvällen blir det nog dessutom lite julklappsutdelning. Tom blev plötsligt sjuk igår han också så vi fick tyvärr lämna honom hemma vilket givetvis är jättetråkigt. Nu får han dock vila upp sig i lugn och ro och det är ju inte fy skam det heller. Får ta med lite smaskigt julbak hem till honom imorgon.
 
Nu ska jag fortsätta njuta av min prefrukostvila och så får jag önska er alla en god jul.. eller trevlig lördag i alla fall!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: