På en madrass

Ojojoj vad jag är slut efter en intensiv skolvecka. Skall kika på ett avsnitt till av Bones men sen kryper jag nog ner i vår sä.. vår soffa, för att vila mina blå. Imorgon kommer nämligen min pappa med en släpkärra och hämtar vår säng för att köra den till min mormor och morfar så den står just nu nedmonterad i hallen.
 
De behöver en säng med hissfunktion och då var jag snabb att erbjuda dem vår. Visst är det härligt med hiss men vi använder den funktionen så sällan sen Vincent kom och jag vet att de skulle ha mycket större nytta av vår säng än vad vi har. Känns fantastiskt att kunna ge tillbaks lite till sin mormor och morfar också av all den kärlek och omtanke de givit mig i mitt liv.
 
Kruxet är ju möjligtvis då att vi inte längre har en säng att sova i. Därför satte jag mig och googlade i veckan och klickade tillslut hem en lite billigare säng (den HÄR) efter att ha hört mycket gott om den på Gabriellas blogg. Den kommer vi säkert sova alldeles utmärkt i i flera år framöver (vi är inte så kräsna) så det är ju en bra investering även fast det svider lite i plånboken så här innan jul. God Jul Alice!
 
 
Sängen skall senast levereras om en vecka så tills dess får jag sova på en madrass på golvet eller här is offan. Det går ju det också ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: