Korvstoppning

Nu är det stopp. Verkligen totalstopp. Min hjärna vill/orkar/kan inte ta in mer information. Ni vet den där skalan jag pratade om häromdagen? Ja jag har väl gått från en lugn 6a till en klockren 10a i raketfart. Trots att klockan bara är ett och jag har många timmar kvar som jag kan lägga på repetition känner jag mig som ett stort frågetecken. Termer snurrar i huvudet och för varje minut som går känns det som att jag glömmer saker. Igår hade jag till och med svårt att somna eftersom jag är så nervös och orolig.
 
Jag tror det är vetskapen om att jag inte kan få in så mycket mer nu, att gjort är gjort, som skrämmer mig. Jag VET att vi har varit sjuka allihop och att jag vid sidan av plugglivet, till skillnad från många av mina kursare, har en liten ettåring som jag både vill och måste ägna min tid åt men jag känner mig ändå besviken. Besviken över att jag inte gjort tillräckligt och nu sitter här med tentaångest delux. Ja upp till bevis imorgon helt enkelt.
 
Får väl ta och försöka läsa lite till men sen skall jag koppla av ikväll och lägga mig tidigt. Det är alltid viktig dagen innan tenta. Dessutom skall jag packa då jag och Vincent åker till Bosared efter tentan. Skall bli såååå skönt att få vara helt ledig. Ni bara anar inte. Gissar att ni längtar (nästan) lika mycket som jag efter att få slippa läsa panikiga tentapluggsinlägg vid det här laget.
 
Underbar bild på mormor och Vincent från i januari när vi var i Bosared
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: