Välkommen till Tv4a-nyheterna..

God kväll (känner mig genast som Bengt Magnusson)! Fast egentligen känns det ju inte alls som kväll. Det är lika ljust ute nu som det var vid lunch när jag traskade hem från jobbet så man börjar behöva hålla extra koll på klockan så att man inte struttar runt och tror att klockan är tre när det egentligen är dags att sova. Jag har i alla fall lagt två trötta killar. En för natten och den andra för en liten lur... tror jag?! Vi har precis mumsat i oss lite våfflor och det uppskattades av alla tre kan jag säga. Såååå gott men också otroligt mättande. Måste bero på alla fibrer i va?
 
 
Älskar Vincents ätstil för övrigt. Lillfingrarna åker nästan alltid ut i vädret som en riktig finsmakare. *smiley med hjärtögon*
 
Nu skall jag bulla upp mig i soffan med plugg och så skall jag kika på Let's Dance klockan åtta. Imorgon skall jag/jag och Vincent/hela familjen (väldigt oklart resesällskap där) åka iväg och hälsa på på scouthajken som drar igång imorgon. Eftersom jag nattammar och inte hade tänkt ta med Vincent att sova bredvid mig i ett tält tillsammans med 15 barn och ungdomar så blir det bara ett besök för min del men jag skall i alla fall hjälpa till lite på deras spårning. Hajk och läger är ju det absolut bästa med scouting så det ser jag fram emot.
 
Trevlig fredagskväll alla fina!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: