Serietips!

Jag saknar er finaste cybervänner!! Snart snart är denna mardrömmen (ja faktiskt, sån här stress vill jag inte utsättas för igen på ett bra tag) över och då är jag tillbaks igen, jag lovar. Försöker få in en stund varje dag när jag får vila och ta det lugnt (när hjärna och kropp bara inte orkar mer) och oftast blir det horisontalläge i soffan tittandes på ett avsnitt av en serie på Netflix.
 
Tänkte att jag skulle tipsa er om mina favoriter. Nu när Vampire Diaries är slut för säsongen (bra, men väääldigt sorgligt avslut förresten, enligt mig) har jag fått leta upp andra godbitar och då är Netflix rackarns fiffigt att ha. Kommer ihåg var man är och spelar automatiskt upp nästa avsnitt åt en. Jag som är så otålig på att vänta på att nästa avsnitt skall släppas (ja de har tyvärr detta förfärliga upplägget även på Netflix) har flera serier i rullning på en gång så då är det skönt att slippa hålla koll själv.
 
Tidigare har det varit Orange is the new black, New Girl och The unbreakable Kimmy Schmidt men när de avsnitten tog slut så hittade jag fler (seriernas mästerdetektiv, i know!!). Nu är det The returned, Orhan black och Under the Dome jag tittar på. Mycket bra allihopa såklart så har ni tråkigt och behöver lite tidsfördriv eller bara vill skita i plugg och disk för att lata er på soffan har ni några guldkorn här.
 
Nu skall jag kika klart på ett vääääldigt spännande avsnitt av Under the Dome och sen krypa till kojs för att orka med ännu en fullproppad dag. God natt people och vi hörs snart!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: